Wini vintage

Clothes etc.

Winkel amsterdam permanent gesloten

wini-shop-vintage-clothes-amsterdam

 

Wini’s basis is stijl, kwaliteit en recycling. In die combinatie komen mooie dingen vanzelf boven drijven. Wini is er voor jong en oud, met vintage kleding en fashion accessoires, voor dames én heren. Op 5 minuten loopafstand van het centraal station, aan het begin van de Haarlemmerstraat in Amsterdam.

 

 

Mensen die bewust kiezen voor wat ze dragen kunnen bij ons hun mode-hart ophalen. Het is goed mogelijk dat je hier je Future Favourite vindt. Uiteraard weten ook stylisten en vintageverzamelaars Wini te vinden. Maar ook mensen die nog zoeken naar hun eigen stijl zijn meer dan welkom. Bij alles geldt: bij Wini krijg je een eerlijk advies.

De sfeer van de winkel is klassiek en stijlvol. Meer stijl dan retro, meer kwaliteit dan secondhand. Het assortiment is bovendien dagvers doordat we dagelijks aanvullen. Dus kom op de dag die jou uitkomt. O ja, een goed bewaard geheim is onze Monday Market. Ga je te buiten aan de stapels vintage kleding in onze etalage. Voor de speurders onder ons. See you there!